Galerie

Olbia.Trei romani arestați pentru prostitutie.


   descărcare (1)O poveste trista,dar adevărata. O fata,sau mai bine zis o copila de doar 16 ani,românca, a fost obigata sa se prostitueze intr-un apartament închiriat la negru in localitateaVaccileddi-Sardegna. De aproape o luna,trei conaționali împreuna cu iubitul ei,o obligau sa se prostitueze,de mai multe ori pe zi.cu diferite persoane,aceștia  încasau intre 50 si 70 de euro pentru fiecare serviciu prestat. Din declaratiile fetei,aceasta a întreținut relatii sexuale cu barbati cu vârste cuprinse intre 30 si 50 de ani, Fiind  identificați de politie,clienti fetei au declarat ca nu aveau la cunoștința vârsta prostituatei.

Politia din Olbia si politia  din Porto San Paolo,i-au arestat pe cei trei romani acuzându-i de  prostituție.  Minora se afla intr-un centru de protecție a copilului,fiind consiliat sa treacă peste trauma la care a fost supusa.

,,Am ajuns sa descoperim aceasta poveste urata cu vechile metode,,a declarat  colonelul Nicola Lorenzon.Vaccileddi,este o localitate turistica,iar in aceasta perioada a anului este aproape deșerta. Vecini  au văzut miscari neobișnuite in acel apartament aflat la parter, masini care veneau si plecau la orice ora din zi. Pentru descoperirea proxeneților, politisti au fost ajutati si de colegi de la fraude pe internet,acestia descoperind numeroase anunturi cu titlu  „sex pe bani” in  Vaccileddi,unde se aflau mai multe poze ale minorei si numarul de telefon,unde o puteau suna sa obtina o programare.

La descinderea politie in apartament,minora intretinea relatii sexuale cu un cetatean italian rezident in Olbia. El a declarat ca a platit 50 euro pentru serviciul ce i-a fost prestat. Cei trei romani,se aflau intr-o camera vecina a celei in care o obligau pe minora sa presteze servicii sexuale,controlau ca totul sa fie bine si mai ales ca prestatiile sa fie platite

 In aceste cazuri,in baza articolului 600 bis,arestul este obligatoriu,iar pedeapsa pleaca de la 6 pana la 12 ani a declarat comisarul Lorenzon.   Bogani Danut(34 ani), fratele acestuia Emil Bogani (36 ani) si Adrian Constantino Tandalescu (35 ani).Iubitul minorei, a declarat din spusele politiei ca nu era nimic rau in a intretine relatii sexuale cu alti barbati,si ca el o iubea chiar pentru asta.

 Proprietarul apartamentului poate fi chemat in cauza pentru inchirierea la negru,a imobilului (chiar dacă acesta refuza sa fi stiut,ca in casa sa,se practica prostituție),după care va trebui valutata si pozitia clintilor. In baza articolului 600 bis,chiar si clienții pot fi condamnați,dacă prestațiile sexuale vin de la o minora.Patru clienti toti din Olbia, au fost identificați si interogați,doar ca toți au zis ca nu le-a fost adus la cunoștința vârsta prostituatei, si ca nici nu au suspectat ca putea fi minora. Revenim cu amanunte.

Redactor: Stefania Chipirlin

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s