Galerie

Sorina Matei, replică la atacul jegos de la România TV


Dragi prieteni din Sardegna,cum bine știți site-ul http://www.romaniidinsardegna.com,nu a făcut și nu face politica.Sunt nevoit sa scriu acest articol indignat de mizeria din presa romanesca.Săptămâna trecuta la B1 TV a fost invitat președintele tari  Traian Băsescu,în emisiunea Sorinei Matei,fost jurnalist la televiziunea România TV.Cum era de așteptat reacția foștilor colegi ai Sorinei,nu a întârziat…primul atac direct a venit din partea lui Dragoș Pătraru.

Nu este pentru prima data când asistam la atacuri mizerabile în emisiuni ale posturilor de știri, conduse de moguli politici. Atacurile sunt îndreptate și către posturi serioase de televiziune ca, ProTV – lider absolut de audienta  în 2013. Din fericire pentru diaspora,posturile mogulului Dan Voiculescu,au fost scoase din grilele DigiTv satelit si FocusSat.

Secvențe din emisiunea ,,Starea Nației,, prezentata de Dragoș Pătraru

Într-o postare pe contul ei de Facebook, jurnalista explică de ce se întâmplă acest lucru, care sunt resorturile din spatele atacului și dă o replică celor de la România TV.

Iată textul Sorinei Matei:

„Despre adevăr 

După ce am plecat, au comandat un articol despre mine numindu-mă “o trădătoare”, “una care și-a dat băsismul pe față”. Le-am transmis public să înceteze.

Chiar în seara în care Președintele a venit la interviu, au început să scrie că “președintele e băut”, că “în curând se pișă pe el” și mă întrebau pe mine “dacă nu miroase”.

citeste tot articolul Aici

 

 

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s