Galerie

Arzachena,Carnaval 2014-Carrasciali Alzachinesu


 descărcareŞapte întâlniri mascate a pregatit în acest an primaria din Arzachena in cadrul  a cea ce se numeste“Carrasciali Alzachinesu”. Incepand din data de 27 februarie, în piaţa Risorgimento cu gustari calde la prânz şi cu bal mascat seara. In Cannigione, incepand cu  orele 13 se oferă mâncare în piaţa Lu Muntigghju.

În data de 28, la orele 15, în centrul istoric, are loc Carnavalul copiilor.

Pe 1 martie cei mici se vor putea distra cu jocurile gonflabile,in Cannigione,în locaţiile primăriei „La corrida di Manni e minori”.La Abbiadori carnavalul va incepe la orele 15, cu balul mascat pentru copii şi adulţi.

 2 martie are loc prima defilare a carelor cu plecare din strada Chiodino şi continuare pe bulevardul Costa Smeralda până la intersecţia cu strada Dettori, apoi pe strada Nievo şi cu sosire în parcarea parcului de distracţii Tanca din Lu Palu,unde organizatori  au pregatit   sandvişuri cu cârnati în compania grupului folk Santa Maria.

În data de 3 spectacol pentru copii.

 9 martie defilarea carelor cu plecare din parcul Riva Azzurra.  La Baja Sardinia, în piaţa Due vele, defilarea carelor cu plecare din parcarea Aquadream şi continuare până în piaţa Fontana.

Carnaval Arzachena 2012 

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s