Galerie

”Tăcerea din ochi”, un videoclip emoționant, care promovează campania împotriva violenței domestice


În ultimii 6 ani, în România, cel puțin 300 de femei au murit ca urmare a violenței în familie. Este o realitate ”neagră”, dar pe care trebuie să o acceptăm mai întâi, ca apoi să putem lupta pentru schimbarea ei.

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, trupa Taxi a lansat videoclipul piesei ”Tăcerea din ochi”, care face parte dintr-o campanie ce susține stoparea violenței asupra femeilor.

De asemenea, cu acest prilej, mai multe organizații feministe au organizat astăzi un miting în Piața Unirii, pentru a atrage atenția că diversele forme de violență cu care femeile se confruntă acasă sau pe stradă continuă să rămână un subiect tabu.

Însă, toate femeile trebuie să știe că nu sunt singure într-o astfel de realitate întunecată, că astăzi, multe organizații luptă pentru drepturile femeii și împotriva violenței domestice, iar unul dintre site-urile extrem de utile pentru femeile care se confruntă cu această problemă este http://www.tacereadinochi.ro.

De Aurel Publicat în Monden

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s