Galerie

ATAC ARMAT lângă un SUPERMARKET din cartierul Militari: 3 persoane, împuşcate


descărcare (7) Un conflict armat are loc, la această oră, în cartierul bucureştean Militari. Mai multe apeluri au fost primite la 112 care semnalau producerea unor împuşcături. Potrivit primelor informaţii, doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi. Unul dintre bărbaţi a fost împuşcat în cap.

Conflict armat în desfăşurare în Bucureşti, în zona unui supermarket din zona Lujerului, din cartierul Militari. Mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie au fost trimise la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile a precizat că este vorba de doi brăbaţi şi o femeie, atacul având loc pe Bulevardul Iuliu Maniu, în zona Cora Militari.

Coordonatorul SMURD bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a spus că cele trei victime sunt conştiente. La faţa locului s-au deplasatdouă ambulanţe SMURD şi o alta a Serviciului de Ambulanţă.

„Una dintre victime are o plagă abdominală, iar celelalte două sunt rănite la cap şi la gât. Sunt în stare stabilă, conştiente. Vor fi duse la spitalele de urgenţă din apropiere”, a adăugat Opriţa.

Vom reveni cu amănunte.

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s