Galerie

RCS & RDS lansează cardurile pentru televizoarele certificate CI+


Un card de ultimă generaţie poate înlocui un decodor, cu tot cu telecomanda şi cablurile aferente. Acest dispozitiv performant este dedicat abonaţilor Digi şi vă reduce şi consumul de electricitate. Este nevoie doar de o cerere şi de un televizor compatibil.
Dispozitivul se introduce direct în spatele televizorului, fără să mai fie nevoie de un decodor digital.

images„Ce este important pentru abonaţii noştri: pentru că fiecare dintre noi avem în acest moment acasă decodorul clasic cu cele două telecomenzi pentru televizor şi decodor. Începând de astăzi renunţăm la telecomanda pentru decodor şi operăm doar din telecomanda televizorului. Practic, viaţa noastră devine mult mai simplă”, a declarat Emil Florin Nemeş, coordonator marketing şi PR RCS & RDS.

Este foarte important ca acest dispozitiv să se introducă în mod corect, cu partea albastră vizibilă. Modulul funcţionează numai la televizoarele certificate CI+, iar lista acestora va fi postată pe site-ul companiei. Toti abonaţii televiziunii digitale prin cablu pot face deja rezervare la casieriile RCS & RDS, online sau telefonic.

„Fiecare abonat va primi primul dispozitiv în custodie, iar de la al doilea dispozitiv va exista o chirie lunară de 3 lei cu TVA inclus”, a adăugat Emil Florin Nemeş.

În funcţie de modul în care fac rezervarea, utilizatorii vor primi un mail sau un sms pentru a ridica dispozitivul în termen de 7 zile.

Utilizarea unui Digi Smart CAM CI+ HD crește semnificativ simplitatea și ușurința utilizării serviciilor de televiziune digitală ale RCS & RDS, prin câteva avantaje față de un decodor classic:

-echipamentul va fi introdus în televizor și nu este însoțit de cabluri pentru funcționare;

-nu are telecomandă proprie, operarea realizându-se doar din telecomada televizorului;

-este mai eficient energetic, având un impact negativ mai mic asupra mediului;

-din punct de vedere comercial, condițiile de contractare sunt mai atractive decât în cazul decodoarelor clasice: primul Digi Smart CAM CI+ HD este oferit de RCS & RDS în custodie, iar pentru următoarele 2 se poate opta pentru închirierea la prețul de 3 lei lunar (TVA inclus) sau cumpărare la prețul de 100 lei (TVA inclus)

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s