Galerie

CÂŞTIGĂTOR EUROVISION 2013. Emmelie de Forest din Danemarca a câştigat finala.


descărcare (5) EMMELIE DE FOREST CÂŞTIGĂTOR EUROVISION 2013. Emmelie de Forest, din Danemarca, a câştigat FINALA EUROVISION 2013 cu piesa ONLY TEARDROPS, obţinând astfel organizarea următoarei ediţii a EUROVISION în ţara sa.

Câştigătoarea EUROVISION 2013, Emmelie de Forest, a obţinut 281 puncte puncte, în timp ce următoarea clasată, Azerbaidjan, a primit 234 puncte.

descărcare (6)România s-a clasat pe poziţia a 13-a. Cezar Ouatu, reprezentantul ţării noastre în FINALA EUROVISION 2013, a strâns 65 de puncte. Clasamentul final la Eurovision 2013 arată o Danemarcă detaşată câştigătoare, un pluton de ţări urmăritoare şi ţări distanţate de ”votul geostrategic”. Convinşi că vom primi punctaj maxim din partea Moldovei şi puncte importante din partea Spaniei şi Italiei, unde trăiesc comunităţi mari de români, reprezentanţii noştri la EUROVISION 2013 au avut o surpriză. Niciun punct din Spania, un punct din Italia şi Moldova şi-a dat punctajul maxim Ucrainei. Cu doar câteva secunde înainte românii acordaseră 12 puncte Alionei Moon

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s