Galerie

Eurovision 2013: Cezar a atins cerul cu vocea sa la cea de-a doua repetitie de la Malmo


imagesIn urma cu o ora, Cezar, reprezentantul Romaniei la eurovision 2013 a incheiat cea de-a doua repetitie oficiala. Site-ul oficial Eurovision nu a contenit cu laudele la adresa superbei prestatii vocale a contratenorului roman, titrand “Cezar atinge cerul cu vocea sa” si sustinand ca aceasta piesa si punerea ei in scena este o gura de aer proaspat pentru Eurovision.

Cezar incepe isi incepe prestatia in picioare, intre “cioburile” albastre coborate din partea superioara a scenei. Culoarea predominanta este rosie, cu foarte multe fulgere pe ecranul din spatele scenei, menite a sublinia pasiunea din piesa.

Cezar este costumat intr-o mantie neagra foarte lunga. Pe la mijlocul piesei culoarea rosie devine tot mai pronuntata, iar pe scena isi fac aparitia trei dansatoare acrobatice. Spre final, platforma pe care se afla Cezar se ridica, inaltandu-l pe artist odata cu vocea sa, iar dansatoarele flutura o bucata foarte mare de material rosu in fata lui. Este de remarcat ca TVR-ul nu a facut economii la efectele pirothenice, artificiile si confetiile necesare pentru show.

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s