Galerie

Copy/Paste- România 2012


Avem nevoie de liniste pentru a ne impaca Cu lucrurile care nu suntem in stare sa le mai schimbam Iar pentru acelea care pot fi schimbate, TU da-ne vointa Si intelepciune de-a face intre ele o dferenta!

Trăim in epoca copy/paste . Deși suntem rationali, preferam sa copiem si sa împrumutăm felul de a gandi al celor din jurul nostru si probabil ca vom gasi foarte greu si extrem de tarziu raspunsul pentru aceasta intrebare. Nici nu mai stiu de unde am retinut un citat al carui adevar mi-a placut: „daca nu reusim sa fim cu adevarat oameni, macar sa fim cu adevarat animale”.

De ce românul  nu mai are timp să gandească? De ce nu-şi dă seama că e mai important să gandeşti decât sa copiezi sa distribui părerea unuia sau a altuia.

Eu sper ca măcar acum,să îţi aminteşti cine ai fost,cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi!Eşti singurul popor european care trăieşte încă acolo unde s-a născut. Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor. O fi mult, o fi puţin, nu ştiu dar ştiu că eşti unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte. De ce o laşi să facă asta, când tu eşti singurul popor născut , crescut şi educat în graniţele sale ?Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria , şi o recunosc toţi cei care le-au studiat.

România își caută copii, pe ai mei FRAȚI și SURORI români,dar îi găsește ba USL-iși, ba PP-DD-iști, ba PDL-iști, ori anti-Băsescu ori pro-Băsescu, în MII de tabere DIVIZAȚI și puțini mai pot spune :
FRATE – SORO – TU EU SUNTEM ROMÂNI, SUNTEM OAMENI MAI PRESUS DE TOATE, trăim de o viață UNUL LÂNGĂ ALTUL, ÎMPREUNĂ PLÂNGEM, RÂDEM, GLUMIM ori ne supărăm sau ne AJUTĂM.
Române – Românco – FII TU EXEMPLU și REDEVINO OM! FII TU UN EXEMPLU!
ÎMPREUNĂ VOM TRECE PRIN TOATE GREUTĂȚILE VIEȚII sau ne vom STINGE LUPTÂND separat!

Acest articol este copiat. Versuri din melodii , comentarii pe forumuri  discuți pe pagini de socializare toate sunt Copy/Paste

Aștept sa-mi spui de ce o faci.

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s