Galerie

Miss România în Italia


Sunt în curs de desfăşurare înscrierile la preselecţiile la ediţia 2012 a concursului Miss România în Italia. Tinerele care au între 16 şi 23 ani, au origini româneşti (ambii părinţi sau măcar unul dintre aceştia cetăţeni români), au rezidenţa sau domiciliul în Italia, pot trimite un email de înscriere la info@missromaniainitalia.it, informează Primăria din Torino.

E-mailul trebuie să cuprindă datele personale (CV) şi să fie însoţit de 2 fotografii. Fotografiile trimise vor fi publicate pe site-ulMiss Romania in Italia” și vor avea în descriere: nume, prenume, vârsta, locul naşterii, înalţime, greutate, culoarea ochilor şi a părului, măsurile la bust, talie, şold.
Înscrierea mai poate fi făcută pe formularul de înscriere care se află pe portalul manifestării.
Preselecţiile vor fi organizate în toate regiunile Italiei în perioada 1 iunie – 25 iulie 2012 (data şi locaţii de definit).
Perioada semifinală – finală: 10 – 25 iulie – Parcul Rainbow Magic Land (Roma).

Sursa http://www.oraromaniei.com

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Art.1. Asociatia Romanilor din Italia anunta editia 2012 a concursului „Miss Romania în Italia”.
Art.2. Competitia va fi împartita in selectii, semifinala si finala.
Art.3. Fiecare participanta trebuie sa completeze formularul de inregistrare in intregime, semnandu-l personal. Participarea la selectie nu implica plata nici unei  taxe.
Art.4. In nici un fel si in nici o etapa a Concursului, concurentele nu vor trebui sa plateasca nici o suma de bani. Doar costul transportului va fi suportat de catre aspirantele la titlu.
Art.5. Pentru a participa la concurs candidatele trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

– sa aiba rezidenta in Italia;
-sa fie de origine romana (ori sa aiba unul din parinti de origine romana);
-sa inteleaga si sa vorbeasca limba romana;
– sexul participantei sa corespunda cu cel trecut in certificatul de nastere;
– sa nu fi fost implicata in actiuni contra bunelor moravuri;
– sa aiba intre 16 si 23 de ani;
– sa nu fie sau sa nu fi fost casatorita;
– sa nu aiba copii;

Minorele inscrise in concurs au nevoie de acordul scris al parintelui sau tutorelui privitor expres la participarea in concurs, conform prevederilor prezentului regulament. In acest sens, concurenta minora este obligata sa vina insotita de un parinte (sau tutore) la selectia/ semifinala/finala organizata pentru ca parintele/tutorele sa isi dea acordul scris in fata Organizatorului. Au obligatia de a respecta prezenta clauza participanta/tele care nu au implinit varsta de 18 ani pana in data concursului. Organizatorul nu este sub nici o forma responsabil de cheltuielile de transport catre si de la locul desfasurarii preselectiei, toate cheltuielile revenind in mod exclusiv concurentei si apartinatorilor acesteia.
Organizatorul nu este responsabil de incidente.
Lipsa chiar si a uneia dintre cerintele, implici inadmisibilitate sau, chiar, excluderea imediata;
Art.6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta la preselectie sau in concursuri anumite candidate in cazul in care reprezentantii Organizatorului considera ca acestea nu corespund cerintelor concursului.
Art.7. Cererile de participare pentru a fi admise trebuie sa aiba semnatura de pe acordul, in temeiul Decretului legislativ 196/2003 privind „protectia persoanelor si alte subiecte cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal”.
Art.8. Concurentele cunosc si accepta faptul ca Organizatorul poate folosi oricind fotografiile,
inregistrarile audio si video din inscrieri, preselectii, actiuni si concursuri, in mod gratuit, in scopuri utile Organizatiei (de ex. promovare, instructaj, schimb de informatii).
Art.9. Castigatoarele titlului de “Miss Romania in Italia” vor trebui sa participe obligatoriu la evenimentul de anul viitor pentru inmanarea titlului.

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s