Galerie

Magazin pentru românii din Sardegna lăudat în presă


O româncă din orașul Orosei, situat în partea de est a insulei Sardinia, a ajuns pe paginile ziarelor din Italia după ce a deschis primul magazin cu caracteristic românesc din acea parte a Italiei.


gianina burlacuPotrivit L’Unione Sarda, femeia se numește Gianina Burlacu și se află în Orosei de doar patru ani. Ea a reușit să deschidă chiar în buricul târgului un magazin de produse românești, cu o suprafață de 60 de metri pătrați.

Potrivit sursei citate, în Orosei trăiesc 498 de imigranți dintre care 257 sunt români. Gianina susține că a reușit să deschidă magazinul cu ajutor financiar de la soțul ei și că oamenii din comunitatea românească de acolo sunt foarte mulțumiți că acum au de unde să își procure alimente care să le aducă aminte de țară. Magazinul se numește „Play Mioritic” și devine din ce în ce mai apreciat atât de românii din Orosei cât și de italieni.

3 comentarii la “Magazin pentru românii din Sardegna lăudat în presă

  1. in primul rand nu este primul din aceasta parte a insulei ci mai degraba ultimul deschis!!!!!!!!!!! primul magazin cu specific romanesc a fost deschis acum 5 ani la Olbia dupa care au urmnat orasele Nuoro acum 3 ani, Oristano acum 2 ani alte magazine in provincia Olbia si ultimul la Orosei!!!! Deci dragii jurnalistii inainte de a publica o stire va rog informativa ! Asteptam scuzele de rigoare pt a nu fi obligati de a actiona in justitie va multumim!!!!!

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s