Galerie

Cei mai apreciaţi artişti români, pe scena Romanian Music Awards din Craiova


Cei mai apreciaţi artişti români ai momentului au urcat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe scenaRomanian Music Awards de laCraiova, un eveniment de gală pentru industria muzicală autohtonă.

Anul acesta, pe 8 iunie, cele mai imporante premii muzicale româneşti au fost decernate la Craiova. A zecea ediţie a Romanian Music Awards i-a adunat, în piaţa Mihai Viteazu din “capitala Olteniei” pe cei mai în vogă artişti român, într-un show live care a durat mai bine de 6 ore şi a fost transmis în 17 ţări, faţă de numai 13 anul trecut. Smiley, Giulia Anghelescu, Alinka, Andreea Bănica, Alex Velea, Connect-R, Guess Who, Fly Project sau Puya se numară printre artiştii care au încântat publicul. Anul acesta surprizele, s-au ţinut lanţ, astfel, nu mai puţin de trei trupe româneşti s-au reunit: L.A., 3 Sud Est şi N&D.

Publicul, încântat de spectacol

Evenimentul de decernare a premiilor industriei muzicale a adunat aproape 50 de mii de oameni, veniti din toate colturile tarii sa-si vada artistii preferati, iar spectacolul a fost unul pe cinste. Emoţionaţi, dar încântaţi de primirea călduroasă pe care au primit-o de la public, artiştii i-au răsplătit pe fani cu autografe şi fotografii. De altfel, toate vedetele care au păşit pe covorul roşu s-au oprit, mai întâi, să se pozeze cu fanii. Gala a durat şase ore, timp în care au fost premiaţi 14 artişti români.

Câştigătorii RMA 2012

Printre câştigători s-au numărat Inna, Voltaj, Laurenţiu Duţă, CRBL, Alex Minca sau Smiley. Premiul pentru cel mai bun cântec a fost câştigat de piesa “Shining Heart”, intrpretată de Andreea Bănică şi Laurenţiu Duţă. Artistul a mai castigat si la sectiunea “Lifetime Award”. CRBL a luat premiul “Best Male” la Romanian Music Awards 2012, iar Alexandra Stan a câştigat “Best Female”. Smiley a primit premiul pentru “Best Website”, în timp ce trofeul “Best Dance” a fost adjudecat de cei de la Deepside Deejays.

Smiley – “best website”

Deepside Deejays – “best dance”

Alexandra Stan – “best female”

Nick Kamarera – “best DJ”

Alex Mica – “best new act”

CRBL – “best male”

Laurentiu Duţă feat. Andreea Bănică (Shining heart) – “best song”

Laurenţiu Duţă – “lifetime award”

Alex Velea – “best pop” Vunk feat. Antonia (Pleacă) – “best rock”

Guess Who – “best album”

Voltaj – “best live”

Connect-R – “best performance”

Inna– “border breaker”

Articol http://www.gazetaromaneasca.com

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s