Româncă înșelată cu 1.300 de euro de o „firmă de transporturi”


Banii pe care o româncă i-a economisit pentru a-i trimite familiei din ţară s-au risipit într-un singur moment, când femeia a avut proasta inspiraţie să apeleze o firmă pe care a considerat-o de încredere.

O „badantă” româncă în vârstă de 34 de ani a fost înșelată cu 1.300 de euro de români și italieni care s-au dat drept reprezentanții unei firme de transporturi internaționale. Femeia apelase la serviciile „firmei” încrezătoare că banii ei vor ajunge în România.

După ce a contactat firma respectivă s-a deplasat în Piazzale Marconi din Piacenza, locul stabilit  prin telefon pentru a înmâna banii. Întâmplarea a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri. Atunci, un român de 40 de ani, cu părul negru, după cum l-a descris însăși femeia, s-a apropiat de ea și i-a spus că este șoferul firmei pe care o contactase în prealabil. Bărbatul i-a explicat apoi că firma are un nou sediu, motiv pentru care o va conduce acolo pentru a depune banii. Au plecat, astfel, împreună cu un alt bărbat, complicele românului, la noul sediu. Ajunși acolo, o italiancă s-a dat drept polițist și i-a cerut româncei banii pentru a-i controla.

Românca, victima celor trei persoane, i-a dat în numerar cei 1.300 de euro, bani proveniți din munca prestată ca îngrijitoare în Italia. Așa-zisa polițistă, după ce a spus că merge pentru câteva momente la sediul poliției, a dispărut cu banii. Ulterior, au dispărut și ceilalți doi bărbați care o aduseseră pe femeie la locul cu pricina. Presa italiană nu a precizat până acum dacă cei trei tâlhari au fost arestați.

Sursa:http://www.oraromaniei.com

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s