Galerie

Italienii, convinşi că românii sunt cei mai leneşi europeni (Sondaj)


Italienii îi consideră pe români drept cei mai leneşi cetăţeni ai Uniunii Europene– iată unul din stereotipurile analizate de o echipă de cercetători de la Institutul american Pew Research Centre.

Rezultatele cercetării, care include sondaje de opinie realizate printre cetăţenii a opt state membre ale Uniunii Europene, au fost date publicităţii pe 29 mai 2012.

Au fost intervievaţi mii de cetăţeni europeni din Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia, Spania, Grecia, Polonia şi Cehia.

Cei mai harnici, nemţii

Italienii îi arată cu degetul pe români, atunci când este vorba de lenevie, dar ei înşişi au o imagine negativă la nivel european. Grecii şi francezii sunt convinşi că cei mai leneşi sunt chiar italienii. La polul opus, cu unanimitate de păreri din ţările vecine, se situeazănemţii, care sunt consideraţi drept cel mai harnic popor.

Italia- cea mai coruptă ţară europeană

Germania ocupă primul loc şi în topul ţărilor considerate a fi avea cel mai scăzut nivel de corupţie. Cel mai înalt nivel de corupţie, în opinia celor intervievaţi, este în Italia:britanicii, francezii, spaniolii şi nemţii au indicat Italia drept cel mai corupt stat.

Sursa:http://www.gazetaromaneasca.com

2 comentarii la “Italienii, convinşi că românii sunt cei mai leneşi europeni (Sondaj)

  1. Da ai mare dreptate ar trebui sa plecam cu toti in Romania sa vedem cum se descura…

  2. Romanii lenesi?…..spune ei, dar eu vad Femei care se plimba cu copii a celor care ne critica..an timp ce copii lor pang de dorul mamei an Romania………ei vorbesc k majoritatea nu sunt an stare sa gaseasca un pic de timp liber pentru propia familie prefera sa primeasca un strain sa le creasca copii sa mentina casa, an timp ce ei sunt preocupati cu ce sa asi mai piarda timpul, sa lase sondajele k astea le facem noi la fata locului……noi suntem ,,saraci,, cum spun ei dar o femeie din romania e capabila sa mentina casa unde munceste…sa tina loc si de mama si de tata la copii si sa curete MIZERIA lor k de sondaje sunt buni si de jignit persoane . daca am fi cum srie an sondaju lor am sta acasa nu printre Idioti k ei…….k jigniti si priviti de sus putem fi si an tara

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s