Româncă agresată sexual de bătrânul pe care îl îngrijea, în faţa fiului de doi ani


La Curtatone, în provincia Mantova, un italian de 76 de ani şi fiul lui de 47 au fost trimişi în judecată pentru violenţă sexuală asupra unei românce de 25 de ani, scrieGazzetta di Mantova.

Ambii sunt acuzaţi de agresiune sexuală asupra îngrijitoarei lor, o fată româncă de 25 de ani, obligată, printre altele, la un raport oral în faţa unui minor. Episoadele ar fi avut loc la Curtatone din iunie până în noiembrie 2009. Românca trăia în casa bătrânului de mai multe luni împreună cu copilul ei de doi ani. Munca sa consta în îngrijirea bătrânului de 76 de ani, nu întru totul autonom privind deplasarea.

Tot potrivit acuzării, cu sprijinul explicit al fiului, bătrânul ar fi ameninţat-o de mai multe ori pe fată cu concedierea dacă nu i-ar fi satisfăcut dorinţele sexuale. Practic, ambii au constrâns-o pe fată la acte sexuale. Bătrânul ar fi pipăit-o în mod repetat pe sâni şi pe părţile intime, băgându-i deseori mâinile sub haine.

Şi ceea ce este cel mai grav, în prezenţa fiului de numai doi ani. Acum a depus mărturie mama victimei, care a povestit în faţa judecătorului că a fost concediată pentru că bătrânul pretindea prestaţii sexuale. „Dacă accepţi, te voi plăti mai mult”, i-ar fi spus bătrânul. Apărarea a încercat să demonstreze că între îngrijitoare şi fiul bătrânului exista o relaţie amoroasă. Dar nu a convins judecătorul. Sentinţa este aşteptată pe 28 iunie.

Un comentariu la “Româncă agresată sexual de bătrânul pe care îl îngrijea, în faţa fiului de doi ani

  1. Dan Alina Unde este acum legea cu dreptatea . . sau vor spune ca de obicei cä femeia la provocat..!!! dacä munceşti pentru ei considerä cä au tot dreptul sä.ti impunä sä träieşti cum vor ei. ce oameni de nimic mai sunt uni.

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s