Transporturile din Italia, in greva


Nemultumirile ii fac pe tot mai multi europeni sa se gandeasca la proteste, o greva fiind anuntata si in Italia, si anume, cea a lucratorilor din domeniul transportului feroviar, care va avea loc vineri.
tren greva italia_kMinisterul Infrastructurii si Transporturilor din Italiaa anuntat organizarea unei greve a lucratorilor din domeniul transportului feroviar, pentru vineri, in data de 21 octombrie 2011, informeaza Ministerul Afacerilor Externe roman.
Romanii care vor sa calatoreasca in Italia ori cei care asteapta pe cineva din aceasta tara trebuie sa tina cont de greva din Italia si sa se informeze inainte asupra situatiei. Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca transportul public din Peninsula va functiona numai intre orele 6:00 – 9:00, respectiv 18:00 – 21:00.
O alta greva in Italia in noiembrie
Ministerul Afacerilor Externe mai anunta ca in data de 7 noiembrie 2011 este prevazuta sa aiba loc o alta greva in Italia, cea a lucratorilor din domeniul transportului public local. Cetatenii romani sunt sfatuiti sa contacteze, in prealabil, compania feroviara, pentru reconfirmarea orarului, recomanda MAE, pentru a fi evitate situatiile neplacute.
Sursa http://www.agenda.ro

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s