Sa ne unim pentru schimbare!


VICTORIE ! Dupa 22 de ani , poporul roman a reusit sa-si impuna vointa in fata autoritatilor, prin unitate si solidaritate. Scanteia de la Targu Mures a aprins spiritul civic al romanilor. Dupa iesirile din strada de ieri, anuntul manifestarilor simultane din marile orase ale tarii a speriat autoritatile. Este prima victorie a oamenilor din lungul razboi cu sistemul.

Iata confirmarea faptului ca puterea de a preintampina si a schimba raul este in mainile noastre. Noi suntem cei care trebuie sa dejucam planurile clasei politice. E nevoie sa ne solidarizam cu toti cei care lupta inca in acest sistem nenorocit de o politizare sufocanta, subfinantare si hotie. Constitutia nu mai valoreaza nimic pentru autoritati, drepturile omului si legile sunt incalcate la fiecare pas, separarea puterilor in stat nu mai exista.

Sambata, in toata tara, sarbatorim aceasta victorie si declansam dezbaterea populara pentru reconstructia Romaniei.
Va chemam in continuare alaturi de noi, maine in Piata Universitatii, pentru a vorbi despre problemele societatii noastre, in ansamblul ei.
Intentia noastra nu este sa distrugem, ci sa construim impreuna. Sa oprim acest haos! Implicarea noastra a cetatenilor, in problemele cele mai grave ale societatii noastre este imperativa.

Zarurile au fost aruncate. Va asteptam!

Scrieti comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s